„Salt & Pepper”

Fiatalos garzon Óbudán

A 25 m2-es Óbuda óvárosi garzonlakás egy ingatlanbefektetési projekt, amely teljeskörű felújítás után került piacra. Az ingatlan mérete és remek lokációja miatt egy fiatal egyedülállót, vagy párt képzeltem el új tulajdonosként. Nekik készült a lakás.

A lakás tervezése során két fő cél volt. Az egyik, az összes szükséges funkció kialakítása maximális helykihasználás mellett, a másik pedig a fiatalos hangulat és stílus megteremtése.

Minden alapfunkció helyet kapott a hatalmas ablakfelülettel rendelkező 25 m2-es kislakásban. Ki lett alakítva egy viszonylag tágas konyha és zuhanyzós fürdőszoba, melyben még egy felültöltős mosógép is elfér. Az előszobafal a gépészetet is rejtő konyhaszekrény magas elemébe került. A nappali terében kapott helyett az étkező, a „hálószoba” pedig a galériára került. A fürdőszoba feletti leválasztott tér pedig egy „mini-gardrób”, mely remek tárolási funkciót tölt be.

A lakás a karácsonyi időszak miatti több hetes leállás ellenére is 6 héten belül a hirdetési áron elkelt, ráadásul egy napon belül két alku nélküli ajánlat is érkezett. A felújításra fordított összeg kétszeresen térült meg.

ELŐTTE / UTÁNA